Välkommen till röda mattan!

Idag öppnar MediaMarkt sin nyrenoverade butik i Solåsen Handel. Välkommen till röda mattan, invigningspriser och premiärerbjudanden, från klockan 10.00 idag!

  • Vårt nya, fräscha varuhus i Jönköping kommer att erbjuda en särskild shoppingupplevelse som är intressant och inspirerande för alla. Det är med stolthet och självförtroende som vi nu nyöppnar”, säger Magnus Håkansson, VD för MediaMarkt Sverige.

Det nya varuhuset har ett centralt läge i Solåsen Handel, precis brevid XXL. Nyöppningen sker den 25 augusti kl. 10.00.

  • Det är mycket glädjande att få ge Jönköpingsborna Sveriges modernaste MediaMarkt varuhus när vi nu nyöppnar på en ännu mer central plats i Solåsen. Vi satsar fullt ut på vår passion att hjälpa kunderna att göra sina hem bättre, och samtidigt satsar vi på att skapa Jönköpings bästa arbetsplats”, säger David Storm, varuhuschef i Jönköping.

Hos MediaMarkt finns bland annat Apple, Samsung, Jura, Dyson och en Barista-bar där man kan provsmaka och testa kaffemaskinerna. Det finns en dedikerad plats för support och service där kunderna kan få hjälp med allt från mobilreperationer till att överföra data, samt en separat servicedisk för extra snabb hämtning av online-beställningar.

Välkommen till Solåsen Handel och premiärerbjudanden du inte vill missa!