Svettas i Solåsen

Snart öppnar Nordic Wellness!

Vi ser fram emot att snart kunna ta ett svettigt träningspass här och hälsar en av Sveriges största gymkedjor välkommen till Solåsen Handel. I slutet av året öppnar Nordic Wellness sitt splitternya och fräscha gym i det arkitektoniska guldhuset i mitten av handelsområdet.

” Med Nordic Wellness i Solåsen Handel stärks området som destination i Jönköping. Vi är väldigt glada för att öppna ett gym här. ”
– Emma Stenlund, fastighetsägaren Genesta.

I den 730 kvm stora lokalen kommer Nordic Wellness erbjuda gym med toppmoderna konditions- och styrkemaskiner och inspirerande ytor för fria vikter. Dessutom lovar de en stor dos träningsglädje på plats.

” Super kul att få bidra till ett friskare Jönköping. Solåsen Handel passar oss perfekt! Här finns bra med parkeringar och mycket människor i rörelse. Det känns som att vi tillsammans med de andra aktörerna blir en bra mix. Dessutom är själva fastigheten cool och fräck. ”
– Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

I december hoppas vi att Nordic Wellness öppnar dörrarna.


Super kul att få bidra till ett friskare Jönköping. Solåsen Handel passar oss perfekt! Här finns bra med parkeringar och mycket människor i rörelse. Det känns som att vi tillsammans med de andra aktörerna blir en bra mix. Dessutom är själva fastigheten cool och fräck.
Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

I december hoppas vi att Nordic Wellness öppnar dörrarna.