Premiär för gymjätte och poppis-burgare

När Sveriges starkaste gymkedja Nordic Wellness öppnar i Solåsen Handel är det inte i vilket byggnad som helst – utan i det skimrande och prisbelönade ”Guldhuset”.  

På perfekt – låt oss kalla det – proteinavstånd öppnar även hamburgerrestaurangen Brödernas, vägg i vägg i samma hus.

Solåsen Handel stärker sin profil som destination för Jönköpingsborna. I går öppnade restaurang Brödernas och i dag slogs dörrarna upp till Nordic Wellness nya toppmoderna gym.

Det här blir den coolaste lokalen vi har i distriktet, säger distriktschef Isse Andrén om det 675 kvm stora gymet.

Restaurangkedjan Brödernas, med NHL-stjärnan Mika Zibanejad (New York Rangers) som delägare, har redan börjat flippa burgare och tagit emot respons från matgästerna.

Superkul att öppna här i Solåsen. Responsen har varit väldigt positiv hittills, säger Tim Svedborg som är restaurangchef på Brödernas i Solåsen.

Destination för hela familjen

Solåsen Handel ligger längs E4:an och är en populär handelsplats i Jönköpingsområdet som erbjuder ett utbud av kläder, outlets, sport, inredning, fritid, elektronik, mat och lek.

För fastighetsägaren Genesta fortsätter nu planerna om att utveckla Solåsen Handel till en favoritdestination för alla som bor i regionen.

Jättekul med Nordic Wellness och Brödernas. Solåsen Handel är en väletablerad destination som vi ser har en god potential till att bli ännu bättre, med ett ännu större och bredare sortiment. En plats där hela familjen ska kunna göra sina ärenden på samma gång, säger Emma Stenlund, hos Genesta.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Anders Palmgren
Genesta Property Nordic.
E-post: Anders.palmgren@genesta.se
Telefon: +46 739 40 55 71

Emma Stenlund (på föräldraledighet)
Genesta Property Nordic.
E-post: Emma.stenlund@genesta.se

Om Genesta

Genesta är ett fond- och investmentbolag som specialiserar sig på kommersiella fastigheter i de fyra nordiska länderna. Genesta investerar i kontor-, handel-, och logistikfastigheter och har egna kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Luxembourg. 

För mer information, besök gärna www.genesta.se.

 


Super kul att få bidra till ett friskare Jönköping. Solåsen Handel passar oss perfekt! Här finns bra med parkeringar och mycket människor i rörelse. Det känns som att vi tillsammans med de andra aktörerna blir en bra mix. Dessutom är själva fastigheten cool och fräck.
Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

I december hoppas vi att Nordic Wellness öppnar dörrarna.